Seven Vloertegel 90x90 Pearl Mat Betonlook (2024)

Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij

Seven Vloertegel 90x90 Pearl Mat Betonlook (1)

Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij

Quick Overview

Verfraai uw ruimte met de stijlvolle 'Seven vloertegel mat 90x90 pearl', een topkeuze voor iedereen die een moderne, maar tijdloze uitstraling begeert. Deze tegels combineren functionaliteit met esthetiek en zijn perfect voor zowel wand- als vloerbekleding in de woonkamer, keuken, badkamer en meer. Hun lichtgrijze, betonlook afwerking brengt een element van subtiele elegantie, terwijl de matte glans uw interieur een warme uitstraling geeft.

De 'Seven' serie staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig porselein, wat ze uiterst bestendig maakt tegen slijtage (slijtklasse 5) en uitermate geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Met een afmeting van 90x90 cm en een dikte van 9 mm, gerectificeerde randen en een antislipwaarde van R9, bieden ze zowel veiligheid als schoonheid. Volledig vorstbestendig en compatibel met vloerverwarming en -koeling, zijn deze tegels praktisch in elk klimaat en alle seizoenen. Geproduceerd in Spanje, staat elk stuk garant voor Europese kwaliteit en innovatie in design.

Op voorraad in Spanje, te zien in de winkel! Dit is een speciaal bestel product. Wij streven binnen 2 weken uw bestelling in ons magazijn klaar te zetten voor afhaal of levering. Let op: Speciaal bestelproducten mogen niet retour!

Nog %1 beschikbaar

SKU

seven mat-vloertegel-90x90-pearl

As low as €34,94 €28,88

Bestel nu en ontvang het tussen Woensdag 8 Mei en Zaterdag 11 Mei.

Toevoegen om te vergelijken

Seven vloertegel mat 90x90 pearl is te bestellen in veelvoud van 1

Details

Voornaamste Voordelen van Seven vloertegel mat 90x90 pearl

  • Duurzaamheid: De Seven vloertegel mat 90x90 pearl staat bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardig porselein, biedt deze tegel een slijtklasse van 5, wat betekent dat het extreem bestand is tegen slijtage. Dit maakt de tegel perfect voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en openbare ruimtes.
  • Esthetische veelzijdigheid: Met een stijlvolle betonlook en een subtiel lichtgrijze kleur past de Seven tegel moeiteloos in zowel moderne als traditionele interieurs. De mat afgewerkte oppervlakte draagt bij aan een elegante en tijdloze uitstraling die uw ruimte verrijkt zonder te overheersen.
  • Onderhoudsgemak: Door de gladde afwerking van de Seven vloertegel is deze eenvoudig schoon te houden. Vlekken en vuil blijven niet gemakkelijk zitten, wat het onderhoud van uw vloer moeiteloos maakt. Dit is een belangrijke factor voor ruimtes zoals badkamers en keukens waar hygiëne prioriteit is.
  • Installatiegemak: Deze tegel is gerectificeerd, wat betekent dat de randen precies zijn gesneden voor een strakke installatie met minimale voeglijnen. Tevens is de tegel geschikt voor zowel vloerverwarming als -koeling, wat zorgt voor extra comfort en een uniforme verwarming van de ruimte zonder extra aanpassingen.

Product Beschrijving

Technische specificaties

De Seven vloertegel heeft een afmeting van 90x90 cm en een dikte van 9 mm, wat zorgt voor een robuuste kwaliteit. Gemaakt in Spanje, bestaat deze tegel uit topkwaliteit porselein. De tegel is vorstbestendig, waardoor het ook uitstekend geschikt is voor gebruik in ruimtes die aan koude temperaturen blootgesteld worden. De antislipwaarde R9 draagt bij aan veiligheid in vochtige omgevingen.

Ontwerp en esthetiek

De Seven vloertegel in de kleur Pearl draagt bij aan een serene en rustige sfeer in elke ruimte. De neutrale lichtgrijze kleur en betonlook design maken het een ideale keuze voor zowel wand- als vloerbedekking. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om een coherent design door uw gehele huis of kantoorruimte door te voeren.

Milieu- en veiligheidskenmerken

De productie van de Seven vloertegel houdt rekening met milieuaspecten, wat belangrijk is voor milieubewuste consumenten. Porselein is een duurzaam materiaal dat lang mee gaat en minder vervangingsbehoefte vereist. Ook de veiligheid is gewaarborgd door de lage slipwaarde, wat de tegel een veilige keuze maakt voor huishoudens met kinderen of ouderen.

Garantie en ondersteuningsservices

Bij aankoop van de Seven vloertegel mat 90x90 pearl, kunt u rekenen op uitgebreide ondersteuning en een garantieservice. Deze diensten waarborgen dat uw investering beschermd is tegen eventuele defecten of problemen na installatie, wat extra gemoedsrust biedt bij uw beslissing.

Bezoek onze showroom & neem contact met ons op

Verken ons uitgebreide assortiment tegels persoonlijk door een bezoek te brengen aan onze Showroom. Heeft u vragen? Email ons direct via [emailprotected] voor meer informatie. Voor gemakkelijk contact kunt u ook gebruik maken van ons telefoonnummer: 085 - 130 16 50. Laat deze kans niet liggen om uw huis te transformeren met de prachtige Seven vloertegel mat 90x90 pearl, een investering waar u jarenlang van zult genieten.

Seven vloertegel mat 90x90 pearl

Seven Vloertegel 90x90 Pearl Mat Betonlook (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5690

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.